Pupiņu miltu čipsi fritēti eļļā
Grauzdēts papadams, apbērts ar smalki grieztiem sīpoliem, tomātiem un garšvielām
Sīpolu garam pakoda ir kraukšķīgas fritētas uzkodas, kas pagatavotas izmantojot maltu turku zirņu miltus, marinētus sīpolus un īpašas garšvielas
Fritēti Indijas panīra siera gabaliņi, kas iemērkti šefpavāra izvēlētā mērcē
Cepti ziedkāposti, marinēti ar aromātiskām garšvielām un jogurtu
Fritētas sēnes ar aromātiskām garšvielām un jogurtu
Fritēti un sautēti ziedkāposti pikantajā Mančūrijas mērcē
Veģetārās bumbiņas Mančūrijas gaumē ir gards indo ķīniešu ēdiens, kas pagatavots no veģetārām, ceptām bumbiņām pikantā un saldā mērcē
Marinēta vistas gaļa bez kaula, fritēta ar īpašo masala garšvielu maisījumu, kas pagatavots no Dienvidindijas garšvielām
Fritēti un sautēti vistas gaļas gabaliņi pikantajā Mančūrijas mērcē
Cepta vistas gaļa, kas samaisīta ar svaigiem ķiplokiem un pagatavota lipīgā brūnā mērcē
Cepta vistas gaļa, kas samaisīta ar svaigu ingveru un pagatavota mērcē
Pikants sacepums, kas pagatavots no maigiem vistas gaļas gabaliņiem un sautēts Schezwan mērcē
Vista 65 ir pikants, fritēts vistas ēdiens. To gatavo no vistas gaļas bez kaula un parasti pasniedz ar sīpolu un citronu garnējumu
Fritēta pikanta vistas gaļa ar čili pārslām, jogurtu, ķiplokiem un indiešu garšvielām
Cepta, sakulta ola ar sakapātiem sīpoliem, tomātiem, zaļo čili, svaigu koriandru un masala garšvielu maisījumu
Dienvidindijā tas ir populārs ielu ēdiens. Garšīgas, garšvielām bagātinātas, kraukšķīgas fritītes, kas gatavotas no lēcām, sīpoliem un garšaugiem. Pasniedz ar čatniju.
Marinēta liellopu gaļa bez kauliem, dziļi apcepta un sajaukta ar īpašu masalu, kas pagatavota no Dienvidindijas garšvielām.
Kraukšķīgas fritītes, pagatavotas no vistas gaļas, kas marinēta garam miltos un īpašās garšvielās.
Dārzeņu buljons ar dārzeņu gabaliņiem, Indijas garšvielām un kukurūzas pārslu garnējumu
Zupai ir saldi sāļa garša, kurā dažādi dārzeņi tiek sautēti un grauzdēti ar dārzeņu buljonu un pievienots kukurūzas krējums
Vistas gaļas buljons ar vistas gabaliņiem, aromatizēts ar indiešu garšvielām un garšaugiem
Zupai ir saldi sāļa garša, kurā sasmalcināta vistas gaļa tiek sautēta un grauzdēta ar vistas buljonu un pievienots kukurūzas krējums
Vistas buljons, kas aromatizēts ar indiešu garšvielām un etiķi skābuma piešķiršanai
Jēra gaļas buljons ar jēra gaļas gabaliņiem, aromatizēts ar indiešu garšvielām
Zupa, uzkoda, mērce, basmati rīsi, indiešu maize, deserts
Zupa, uzkoda, mērce, basmati rīsi, gaļas mērce, indiešu maize, deserts
Vistas gaļa marinēta jogurtā, kurkumā, sarkanajā čili, kokosriekstu un Dienvidindijas reģiona garšvielu maisījumā
Maigs vistas gaļas karijs ar Indijas masala garšvielu maisījumu
Dārzeņu karijs ar Indijas masala garšvielu maisījumu
Dārzeņu maisījums, pagatavots ar Četinādas garšvielām un kokosriekstu pienu
Guntur vistas biryani (1 gab. kājas), vistas 65 (3 gab.), vistas chukka, deserts, raita, Coca-cola vai Fanta vai Sprite.
Liellopa gaļas biryani, vistas gaļa 65 (3 gab.), vistas chukka, deserts, raitha, Coca-cola vai Fanta vai Sprite
Jēra gaļas biryani, vistas gaļa 65 (3 gab.), vistas čukka, deserts, raitha, Coca-cola vai Fanta vai Sprite
Veģetārais biryani, sīpolu pakoda, deserts, raitha, Coca-cola vai Fanta, vai Sprite
Tvaicētu rīsu un lēcu maisījuma sacepums (3 gab.), pasniegts ar sambar mērce un čatniju
Tvaicētu rīsu un lēcu sacepums, sagriezts mazos gabaliņos un pasniegts ceptas vistas mērcē
Tvaicētu rīsu un lēcu sacepums, sagriezts mazos gabaliņos un pasniegts veģetārā mērcē
Tikpat populāra uzkoda ir marinēts, fritēts tvaicētu rīsu un lēcu sacepums ar ķīniešu mērci, tiek pasniegts karsts
Mini tvaicētu rīsu un lēcu sacepuma gabaliņi, kas pagatavoti ar īpašo lēcu pulvera garnējumu un gī sviestu, pasniegti ar sambar mērci un čatniju
Vārīti Basmati rīsi
Vārīti basmati rīsi ar dārzeņiem, pasniegti ar raitu
Vistas gaļas gabaliņi, gatavoti īpaši aromātiskā mērcē ar basmati rīsiem un Indijas garšvielām un garšaugiem
Liellopa gaļas gabaliņi gatavoti īpaši aromātiskā mērcē ar basmati rīsiem un Indijas garšvielām un garšaugiem
Jēra gaļas gabaliņi gatavoti īpaši aromātiskā mērcē ar basmati rīsiem un Indijas garšvielām un garšaugiem
Apcepti rīsi wok pannā, kas pasniegti ar dārzeņiem un Indijas garšvielām neticami labai garšai
Apcepti rīsi wok pannā, kas pasniegti ar dārzeņiem, panīra sieru un Indijas garšvielām neticami labai garšai
Tradicionāls ķīniešu komforta ēdiens. Apcepti rīsi wok pannā, kas pasniegti ar dārzeņiem, olu kulteni, vistu un Indijas garšvielām
Vārīti rīsi un lēcas gī sviestā ar Indijas riekstiem un Dienvidindijas garšvielām, pasniegti ar sambar mērci
Tradicionāls ķīniešu komforta ēdiens. Apcepti rīsi wok pannā, kas pasniegti ar dārzeņiem, olu kulteni, vistu schezwan mērcē
Rīsi, papadams, 1 gab. čapati maize, Dhal, Sambar, Rasam, piedevas, deserts)
Rīsi, 1 gab. čapati maize, vistas merce, cepta vista, varīta ola, Dhal, Sambar, Rasam, piedevas, kefīrs, deserts)
Viegla, kraukšķīga skābās mīklas pankūka, kas pagatavota no rīsiem/ lēcām un pasniegta ar sambar mērci un čatniju
Viegla, kraukšķīga skābās mīklas pankūka, pagatavota no rīsiem/ lēcām, pildīta ar kartupeļu biezeni un Dienvidindijas masala garšvielu maisījumu, pasniegta ar sambar mērci un čatniju
Viegla, kraukšķīga skābās mīklas pankūka, pagatavota no rīsiem/ lēcām, pildīta ar kartupeļu biezeni un Dienvidindijas Mysore masala garšvielu maisījumu, pasniegta ar sambar mērci un čatniju
Bieza divslāņu dosa ir kraukšķīga, skābās mīklas pankūka, pagatavota no rīsiem/ lēcām, pasniegta ar sambar mērci un čatniju
Bieza trīsslāņu dosa ir kraukšķīga, skābās mīklas pankūka, pagatavota no rīsiem/ lēcām, pasniegta ar sambar mērci un čatniju
Viegla, kraukšķīga skābās mīklas pankūka, pagatavota no rīsiem/ lēcām ar īpašo lēcu pulvera garnējumu, pasniegta ar sambar mērci un čatniju
Viegla, kraukšķīga skābās mīklas pankūka, pagatavota no rīsiem/ lēcām, pildīta ar kartupeļu biezeni un ar īpašo lēcu pulvera garnējumu, pasniegta ar sambar mērci un čatniju
Viegla, kraukšķīga skābās mīklas pankūka, pagatavota no rīsiem/ lēcām, apcepta sviestā, pasniegta ar sambar mērci un čatniju
Viegla, kraukšķīga skābās mīklas pankūka, pagatavota no rīsiem/ lēcām, apcepta gī sviestā, pildīta ar kartupeļu biezeni un Dienvidindijas masala garšvielu maisījumu, pasniegta ar sambar mērci un čatniju
Viegla, kraukšķīga skābās mīklas pankūka, pagatavota no rīsiem/ lēcām, pildīta ar rīvētu panīra sieru un Dienvidindijas masala garšvielu maisījumu, pasniegta ar sambar mērci un čatniju
Bieza, kraukšķīga, skābās mīklas pankūka, pagatavota no rīsiem/ lēcām ar smalcinātu sīpolu garnējumu, pasniegta ar sambar mērci un čatniju
Bieza, kraukšķīga, skābās mīklas pankūka, pagatavota no rīsiem/ lēcām ar smalcinātu sīpolu un jauktu dārzeņu garnējumu, pasniegta ar sambar mērci un čatniju
Viegla, kraukšķīga skābās mīklas pankūka, pagatavota no rīsiem/ lēcām, pildīta ar vistas gaļu, pasniegta ar dārzeņu kariju
Viegla, kraukšķīga skābās mīklas pankūka, pagatavota no rīsiem/ lēcām, pildīta ar liellopa gaļu, pasniegta ar dārzeņu kariju
Viegla, kraukšķīga skābās mīklas pankūka, pagatavota no rīsiem/ lēcām, pildīta ar jēra gaļu, pasniegta ar dārzeņu kariju
Trīsslāņu dosa, kur pirmais slānis ir vienkārša dosa, otrais slānis ir veidots no omletes, bet augšējais slānis ir veidots no vistas karija bez kaula
100% Indijas kviešu maize – pannā cepti kviešu milti
Vairākkārtu pilngraudu kviešu maize
Pilngraudu kviešu maize, pagatavota dzelzs pannā un pēc tam tieši liesmā, lai kļūtu gaisīga
Parota pildīta ar ķiplokiem
Parata, kas pagatavota no kviešu miltiem un pildīta ar kartupeļiem
Tradicionālā Dienvidindijas kārtainā maize, sagriezta kubiņos, apcepta un pēc tam iemērcēta indoķīniešu čili mērcē
Tradicionālā Dienvidindijas kārtainā maize, sagriezta kubiņos, apcepta un pēc tam iemērcēta indoķīniešu schezwan čili mērcē
Vairākkārtu pilngraudu kviešu maize, sagriezta mazos gabaliņos un apcepta vistas gaļas mērcē
Malta un sasmalcināta parota ar veģetāro salnu, sīpoliem, ingveru, ķiplokiem, zaļumiem un mājās gatavotu īpašo masala
Tradicionālā Keralas stila parota, kas pagatavota ar karija sīpoliem, ingveru, ķiplokiem, čili, kariju un pēc tam ietīta sviesta papīrā un maigi tvaicēta uz grila
Tradicionālā Keralas stila parota, kas pagatavota ar karija sīpoliem, ingveru, ķiplokiem, čili, kariju un pēc tam ietīta sviesta papīrā un maigi tvaicēta uz grila
Jēra gaļas parota ir jēra gaļas karijs, kas pagatavots ar sīpoliem, ingveru un zaļo čili un īpašu masalu, kas ietīts sviesta papīrā un pagatavots to tvaicējot
Cepta, pufīga kviešu maize, pasniegta ar Dienvidindijas gaumē gatavotu kartupeļu masala garšvielu maisījumu
Vistas gaļa marinēta jogurtā, kurkumā, sarkanajā čili, kokosriekstu un Dienvidindijas reģiona garšvielu maisījumā
Samērā ass karijs ar vistas gaļu tumši sarkanā, biezā mērcē
Vistas gaļas gabaliņi bez kaula, kas pagatavoti ar īpašo Indijas garšvielu maisījumu, pasniegts ar nelielu mērci
Maigs vistas gaļas karijs ar Indijas masala garšvielu maisījumu
Vistas gaļa aromatizēta ar smalki sagrieztām piparmētru lapiņām un indiešu masala garšvielu maisījumu
Cāļa krūtiņa marinēta ar ingveru, ķiplokiem, jogurtu un pagatavota vieglā krēmīgā tomātu mērcē ar Indijas garšvielām
Vistas gabaliņi, kas grilēti māla krāsnī un pēc tam sasmalcināti un pagatavoti vieglā krēmīgā tomātu mērcē ar mājās gatavotu sviestu
Maiga liellopu gaļas mērce, kas aromatizēta ar Indijas masala garšvielām un kokosriekstu pienu
Liellopa gaļas Varutharachathu ir garšīgs un tradicionāls Keralas ēdiens. Vārītu liellopu gaļu sautē ar ceptiem kokosriekstu gabaliņiem, kas bagātina Varutharachathu garšu un aromātu. Lieliski sader ar čapati, parota un rīsiem
Jēra gaļa marinēta jogurtā, kurkumā, sarkanajā čili, kokosriekstu un Dienvidindijas reģiona garšvielu maisījumā
Pa nakti marinēti Jēra gaļas gabaliņi, kas pagatavoti ar Madurai reģiona garšvielām un garšaugiem kokosriekstu pastā
Marinēta zivju fileja, pagatavota ar sīpoliem, tomātiem, īpašo malabar masalu, kokosriekstu pienu un garšvielām
Ass un skābs zivs karijs ir tradicionāls Dienvidindijas ēdiens
Dārzeņu maisījums, pagatavots ar Četinādas garšvielām un kokosriekstu pienu
Dārzeņu karijs ar Indijas masala garšvielu maisījumu
Veģetārais kofta karijs ir eksotisks indiešu ēdiens, kas ietver divas koftas sastāvdaļas un kariju. Kofta ir pagatavota no maltiem dārzeņiem un garšvielām, kas ir fritēti un tiem pievienots krēmīgs, pikants tomātu un sīpolu mērcē gatavots karijs
Svaiga siera gabaliņi marinēti jogurtā, gatavoti uz lēnas uguns ar sviestu, krējumu un īpašām Indijas garšvielām un garšaugiem
Indijas siers, pagatavots ar spinātu mērci, garšvielām un garšaugiem
Kadai panira siers ir pikants, sildošs, aromātisks un ļoti garšīgs ēdiens, kas pagatavots, cepot Indijas siera gabaliņus un saldo papriku smaržīga, svaigi maltu garšvielu pulveri)
Spināti ar lēcām gatavoti sīpolu mērcē ar Četinādas masala garšvielu maisījumu
Melnās lēcas vārītas uz lēnas uguns ar sviestu, krējumu un īpašām Indijas garšvielām un garšaugiem
Zirņi gatavoti sīpolu mērcē ar īpašo Indijas masala garšvielu maisījumu
Ašoka halva ir Dienvidindijas halvas versija. Tas ir garšīgs saldums, ko pagatavo, izmantojot moong dal, kviešu miltus, gī sviestu un cukuru
Viegla un kraukšķīga dosa, pildīta ar šokolādes mērci
Viegla un kraukšķīga dosa, pildīta ar karameļu mērci.
Indijas subkontinenta deserta pudiņš pagatavots no burkāniem
Saldais deserts uz piena bāzes, kas aromatizēts ar kardamonu
Vārīta manna ar safrānu, cukuru un sviestu, dekorēta ar Indijas riekstiem un rozīnēm
Kontaktinformācija
Darba laiks